763 roma drakt Angeli

Den avviste reduksjonen av Premier League ned til 18 klubber, den potensielle skrotingen av EFL-cupen og slutten på en-klubb-enstemmeprinsippet var blant forslagene som ble gitt i en foreslått radikal opprydding av engelsk fotball.

I løpet av de siste 12 månedene har Masters måtte håndtere utfordringene som pandemien medførte, men også de kontroversielle Project Big Picture -forslagene som ble lagt frem i fjor.

matchtröjor fotboll

Masters har sagt at Premier League håper at stadioner vil kunne åpne for fullt neste sesong, ettersom fotball og landet fortsetter å gå tilbake til en eller annen form for normalitet.

Den siste helgen i Premier League -sesongen skal spilles 23. mai. For å opprettholde en konkurransedyktig balanse og sikre at alle de 20 klubbene får spille en hjemmekamp med tilstedeværende fans, forventes det en ny runde med kamper som ikke er avgjort. flyttes til 18.-20. mai.

real madrid drakt

Fansen kommer tilbake til sportsbegivenheter, i et begrenset antall, fra 17. mai, med forbehold om ytterligere anmeldelser, som en del av regjeringens firetrinns veikart utelukket.

liverpool drakt

Premier League -sjef Richard Masters sier at han håper de siste to kampene av sesongen kan se opptil 10 000 fans til stede.

SportsEngine: The Home of Youth Sports

Brookipot Real Madrid Paita Pitkät Hihat DerickPey

PUYMuoiev billig fodboldtøj RachelleF