İzleyin: EA Play Live 2021!

EA, bu yazın başlarında kendi EA Play etkinliğine ev sahipliği yapmayı seçerek E3 maskaralıklarından uzaklaştı. Zaman geldi ve görünüşe göre kabaca 40 dakika olacak (belki bir ‘gösteri öncesi’ ile biraz daha uzun olacak), bu yüzden 2 saatlik FIFA olmayacağından emin olabiliriz. Aslında, dahil olan birkaç Switch oyunu olabilir – yani nakavt şehir, APEX Efsaneleri ve yaklaşan Rastgele Kaybolmak.

her şey başlar 10:00 PT / 13:00 ET / 18:00 BST / 19:00 CEST.

Zevk almak!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir