622 juventus drakt UDLArc

Imidlertid hadde Artetas menn vist tegn til bedring i løpet av et fem-kampers ubeseiret løp før det resultatet, og Campbell har rost spanjolen for måten han har gjort på jobben sin etter at han etterfulgte Unai Emery i desember.

Arsenal falt til niende i Premier League-stillingen etter å ha blitt slått 2-1 av Tottenham i derbyet i London sist helg, og de er nå fire poeng etter Europa League-plassene med bare tre kamper igjen å spille.

kjøpe fotballdrakter

Campbell tror absolutt ikke at en splittende skikkelse er i stand til å snu Arsenal -karrieren, med Arteta som allerede beviser at han ikke er en manager som vil tillate noen spillere å forstyrre harmonien i garderoben.

Guendouzi hadde fått tips om en lys fremtid på Emirates Stadium etter en imponerende første sesong i Premier League, men det antydes nå at Gunners vil sette ham ut for salg når overgangsvinduet åpnes igjen.

real madrid drakt

Arsenal hentet den franske U-21-landskampen fra Le Havre for bare 7 millioner pund sommeren 2018, og han har siden fått 82 kamper for klubben på tvers av alle konkurranser.

fotbollströjor

Guendouzi slapp unna et forbud etter at opptakene ble gjennomgått av fotballforbundet, men Arteta har siden hentydet til ‘interne problemer’ da han forklarte playmakerens fravær fra startoppstillingen.

21-åringen ble fanget på et kamera som grep Maupay i halsen, og det dukket også opp rapporter om at franskmannen hånet Seagulls-spillere gjennom hele spillet over hvor mye de tjener.

Guendouzi har ikke sett et eneste minutt med action for Gunners siden han kolliderte med Brightons Neal Maupay etter et 2-1-nederlag på Amex Stadium 20. juni.

Matteo Guendouzi er ‘ikke den typen spiller som kommer til å knoke’, ifølge Kevin Campbell, som tror Arsenal vil kutte båndene til midtbanespilleren i sommer.

Football Scores

StarlaPen maglie calcio poco prezzo LaureneRu

BridgettM manchester united drakt AnaChataw